top of page

Service
GMC-Instruments heeft een prima uitgeruste service afdeling. De service afdeling modificeert en programmeert nieuw te leveren producten, of repareert en test defecte instrumenten. Om de reparatieduur te bespoedigen verzoeken wij u vriendelijk de reparatiebon in te vullen en deze met het instrument aan ons te retourneren. Het adres vindt u op deze reparatiebon of onder contact. GMC-Instruments zal zorg dragen voor een correcte afwikkeling. U ontvangt binnen korte tijd een kostenopgave per e-mail waarvoor u uw akkoord kunt geven.

Kalibratie dienst 
GMC-Instruments beschikt over een eigen DAkkS geaccrediteerd kalibratielaboratorium (accreditatie nummer D-K-15080-01-02) in Woerden. In het kalibratielab kunnen wij Test- en Meet apparatuur kalibreren volgens de
IEC 17025 (DAkkS-kalibratie) of standaard kalibraties uitvoeren.

GMC Instruments kalibreert o.a. multimeters, apparatentesters, installatietesters, Power quality -Powermeters.
Ook kunt u bij ons terecht voor kalibratie van test- en meetinstrumenten van andere leveranciers!

Draagbare meetmiddelen moeten periodiek getest en gekalibreerd worden. Dit is nodig omdat men de meetresultaten moet kunnen vertrouwen. Indien de apparatuur buiten de fabrieksspecificaties valt, is GMC-Instruments ook in staat om te justeren en te repareren. Een oproep dienst voor herkalibratie is een gratis service aan u als klant binnen het Metracare Plus concept.

Registreer uw meetinstrument voor de gratis kalibratie oproepdienst

Bedankt voor de inzending! Uw instrument wordt opgeroepen voor kalibratie

logo_dienstleistung_blauschwarz.tif.png
knop_pdf.jpg
knop_Excel.jpg
knop_pdf.jpg
knop_pdf.jpg
knop_movie.jpg
knop_pdf.jpg
dakks2018.jpg
bottom of page